Pekařská výroba

[et_pb_section bb_built=“1″ admin_label=“section“ _builder_version=“3.0.47″ custom_padding=“12px|0px|51.1875px|0px“][et_pb_row admin_label=“row“ _builder_version=“3.0.47″ background_size=“initial“ background_position=“top_left“ background_repeat=“repeat“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Text“ _builder_version=“3.0.51″ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ border_style=“solid“]

 

29-51-E/02 Pekařská výroba

Dvouletý učební obor určený pro chlapce a děvčata, ukončený výučním listem. V průběhu studia získají žáci odborné vědomosti a dovednosti při výrobě pečiva a chleba.

Ukončení studia: závěrečná zkouška se získáním výučního listu .

Zdravotní předpoklady: U všech učebních oborů je požadován odpovídající zdravotní stav, který potvrdí ošetřující lékař na přihlášce ke studiu.

Podrobné informace o studiu zde.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]