[et_pb_section bb_built=“1″ admin_label=“section“ _builder_version=“3.0.47″ custom_padding=“12px|0px|51.1875px|0px“][et_pb_row admin_label=“row“ _builder_version=“3.0.47″ background_size=“initial“ background_position=“top_left“ background_repeat=“repeat“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Text“ _builder_version=“3.0.51″ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ border_style=“solid“]
65-51-E/01 Kuchařská výroba
Tříletý učební obor určený pro chlapce a děvčata, ukončený výučním listem. V průběhu studia se žáci seznámí s technologií přípravy jídel, surovinami, zařízením závodů, základy stolničení, činnostmi v ubytovacích službách.
Ukončení studia: závěrečná zkouška se získáním výučního listu .
Zdravotní předpoklady: U všech učebních oborů je požadován odpovídající zdravotní stav, který potvrdí ošetřující lékař na přihlášce ke studiu.
Podrobné informace o studiu zde.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]